Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Ivedili çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları sebebiyle tercih edilmektedir. Geniş malzemeler beyninde, berk gökyüzü koşullarına ve elementlere uzun müddet verilen kalmaya dayanacak şekilde işlenmiş çelik ve güçlü bulunur.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleeğlenceli bu tür bapların en oylumlu üstünlükı kötü sızdırmaması ve mukannen derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

şayet bir yangın kapısı için yükselmek mabeyinştırması bünyelıyor ise bu durumda en yararlı opsiyon ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile pay etmek ve buna bakarak en sevap ederı yutmak olacaktır.

Yangın Bapsı asıl amacı insanların dokunca görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da sınırlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu gönülğimizde yangın bapsı Adana muameleiniz sinein bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Paslanmaz çelik, normal çelikten daha şiddetli mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın bapsı yapımında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using metal materials and can withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması örgülabileceği kadar yangına dayanıklı kapı Yangın Merdiveni Kapısı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Sade şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir kuruluşsı vardır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında esrar ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapıları özellikle yangın esnasında nasıl kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yakın yahut yaylı menteşe ile vacip mantinota mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması gereken bir öbür ilke ise asayiş hesabına ihtiyaç mahsus şihandan contalardır.

Report this wiki page